Bostadskö

Om du bor på Tempus får du ett lugnt, trevligt och vackert boende i närheten av Stockholm City. På  Tempus får du inte dricka eller förvara alkoholhaltiga drycker inom studenthemmets område. Det råder även rökförbud inom hela Tempus område, både inom som utom hus. Du är därmed garanterad en av det bästa studiemiljöerna som går att få. Ta chansen till en bättre studieupplevelse, ställ dig i kö nu!

Är du medlem i någon av nykterhetsrörelsens organisationer har du dessutom förtur i bostadskön. Stiftelsens stadgar föreskriver att de som är nykterister har företräde i kön. Att vara nykterist innebär i det här sammanhanget att inte använda drycker som innehåller mer än 2,25% alkohol. Din nykterhet styrks genom att du har ett medlemskap i en nykterhetsorganisation, där du ska ha betalt aktuell medlemsavgift. Medlemskapet ska ha varat i minst ett år.

Är du nykter p g a din tro kan du kan också ladda upp ett nykterhetsintyg skrivet av någon ansvarig person i din församling, pastor eller liknande, som garanterar din personliga nykterhet.

Kösystem

Förturen för nykterister innebär att du får förtur från det datum vi bekräftar din nykterhet. Som bekräftad nykterist kommer du att prioriteras vid erbjudande om lediga lägenheter. I mån av plats hyr stiftelsen också ut till andra sökanden.

Du ställer dig i kön för att få en lägenhet på Studenthemmet Tempus genom att registrera dig i bostadskön.
Lediga lägenheter kommer att publiceras på hemsidan och du anmäler själv intresse. Den sökande som står först i kön kommer att bli erbjuden bostaden.